mrt. 16, 2022 - Gemiddelde leestijd een minuutGemiddelde leestijd twee minuten

SUNSTAR GUM® heeft zijn eigen speciale ceder in Libanon

Content

Ter gelegenheid van haar 110e verjaardag jaar plantte de GUM® distributeur in Libanon - G. Tamer Holding -, namens SUNSTAR GUM®, een Libanese ceder op de hoge en mooie Libanese bergen.

Dit alles om de 38 jaren samenwerking tussen onze twee bedrijven te vieren. Bij dezelfde gelegenheid werd SUNSTAR betrokken in het Jouzour Loubnan ecologische initiatief, waarvan het planten van ceders in de droge gebieden van Libanon het belangrijkste doel is en daarmee de verouderde ecosystemen van de hooggebergten te herstellen. Bovendien stellen zij lokale gemeenschappen in staat tot het beschermen van de natuur en het bevorderen van het milieubewustzijn van de natuurlijke hulpbronnen onder de jongere generaties.

De ceder van Libanon is een nationaal embleem in Libanon en een symbool van duurzaamheid, sterkte, waardigheid en groei. Voor het Libanese volk is het een symbool van hoop, vrijheid en onafhankelijkheid.

Wij willen graag onze Libanese partner bedanken voor zo een gulle gift en zijn trots om deel te mogen uitmaken van dit initiatief, iets wat geheel in overeenstemming is met SUNSTARS' waarden.

Mocht je naar Libanon gaan, dan kan je de SUNSTAR GUM® ceder bezoeken door de GPS-coördinaten te volgen, zoals vermeld op de onderkant van het officiële certificaat van de herbebossing die we van onze Libanese partner mochten ontvangen.

 

Schrijf je in voor GUM® Oral Health Hub - dé maandelijkse nieuwsbrief voor oral care professionals