Leren


Blijf op de hoogte van het laatste bewijs over interdentale reiniging, compliance en het verband tussen orale en systemische gezondheid. Profiteer van peer-reviewed publicaties en evidence-based samenvattingen van de meest recente gepubliceerde literatuur. Blijf op de hoogte van boeiend trainingsmateriaal en ontdek komende trainingssessies.


Wetenschappelijk literatuur

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondgezondheid en mondzorg, met een focus op interdentale reiniging en het verband tussen mond- en systemische gezondheid. Maak gebruik van whitepapers, literatuursamenvattingen en een selectie van peer-reviewed klinische publicaties en behandelrichtlijnen.

Wetenschappelijke literatuur

Training materiaal

Krijg toegang tot webinars en boeiende videogebaseerde trainingsmaterialen die het laatste bewijs over interdentale reinigings- en interdentale reinigingstools beoordelen. Ontdek de komende trainingssessies bij u in de buurt.

 

 

Trainingsmateriaal

De Perio-link

Verdiep je kennis en begrip van de relatie tussen parodontitis, levensgebeurtenissen, levensstijl en andere systemische omstandigheden.

De Perio Link

Ga naar de sectie Resources

Schrijf je in voor GUM® Oral Health Hub - dé maandelijkse nieuwsbrief voor oral care professionals