Uitblinken en innoveren in mondverzorgingBij SUNSTAR geloven wij sterk in het vieren van grote successen en nieuwe ideeën die het leven van mensen over de hele wereld zullen verbeteren.

Het doel van de SUNSTAR Awards beoogt herkenning van vooruitdenkende personen die het verschil hebben gemaakt in mondverzorging, en helpen om een betere toekomst voor iedereen te creëren.

De awards zijn de World Dental Hygienist Awards, de World Perio Research Awards, de AAP's Sunstar Innovation Grant, en de IADR Karring-Nyman SUNSTAR GUIDOR® Grant.

Plus, gloednieuw in 2018, de Perio Link Award. Dit opwindende nieuwe initiatief beoogt grote onderzoeksprojecten te benadrukken die helpen, die het publiek bewust maken van het verband tussen mondgezondheid en algehele gezondheid.

De winnaars van de SUNSTAR Awards krijgen een geldprijs, een trofee, een uitnodiging voor een conferentie, een award ceremonie en meer.

Lior Shapira ontving de Wereld Perio Research Award in 2003. "Als jonge onderzoeker, was ik vereerd als een van de eerste award-winnaars," legt hij uit. "De trofee en de foto van de ceremonie in Berlijn staan in mijn kantoor en laten mijn jonge studenten zien dat gedegen onderzoek wereldwijd wordt gewaardeerd. Ik moedig alle wetenschappers aan om kans te maken op deze prijs."

Voor meer informatie over kans maken of stemmen, ga naar de website van de SUNSTAR FOUNDATION.

 

Schrijf je in voor GUM® Oral Health Hub - dé maandelijkse nieuwsbrief voor oral care professionals