Samenwerken

Wij zijn trots dat wij via de SUNSTAR Foundation ondersteuning bieden aan onderzoeksprojecten en andere belangrijke initiatieven die mensen van over de hele wereld helpen om een betere gezondheid en een betere kwaliteit van leven te krijgen.


In nauwe samenwerking met tandartsen, mondhygiënisten, apothekers en andere beroepsbeoefenaren in de mondverzorging spelen wij een leidende rol om kennis over mondgezondheid en het effect ervan op holistische gezondheid, te bevorderen.

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van onze recente samenwerkingen

World Dental Federation

Samen met de Wordt Dental Federation (FDI), hebben we nieuwe richtlijnen opgesteld voor preventie en beheersing van mondkanker.

Lees meer hier.

Europese Federatie van Parodontologie

In samenwerking met de Europese Federatie van Parodontologie (EPF) en de Internationale Diabetes Federatie (IDF) hebben wij richtlijnen opgesteld voor het helpen van patiënten met diabetes.

Lees meer hier.

Internationale Diabetes Stichting

In december 2017, tijdens het Congres van de Internationale Diabetes Federatie (IDF) in Abu Dhabi, presenteerden wij een virtual reality (VR) educatieve video 'De Perio Link'. Deze video is uitsluitend gemaakt voor dit evenement en weerspiegelt de passie en betrokkenheid van SUNSTAR bij de bestrijding van diabetes Type II.

Lees meer hier.

Partner met SUNSTAR

Neem contact met ons op om na te gaan hoe je partner van SUNSTAR kan worden of bezoek de website van de SUNSTAR Foundation voor meer nieuws over onze meest recente projecten.

Schrijf je in voor GUM® Oral Health Hub - dé maandelijkse nieuwsbrief voor oral care professionals